Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Våre partnere

Computas har partnere innenfor ulike teknologier og løsningsområder. Vårt samarbeid med våre partnere bidrar til at vi kan skape markedets beste løsninger for våre kunder.

Atlassian

Atlassian er et australsk foretak som utvikler produkter rettet mot programutviklere og prosjektledere. Det er best kjent for sin problemsporingsapplikasjon, JIRA, og sitt produkt for gruppesamarbeidsområder, Confluence. Atlassian betjener over 35 000 kunder globalt, og blant kundene er Audi, NASA, Twitter, Infor og Cisco. Atlassian har sitt hovedkvarter i Sydney i Australia. Selskapet har også kontorer i Amsterdam og San Francisco. Selskapet har over 800 ansatte.

Computas har mer enn 10 års erfaring med smidige produkter og Atlassian-produkter. Vi leverer opplæring, tilpasset plugin-utvikling, konfigurasjon og rådgiving, og kundene våre tilbys beste praksis for prosjektledelse og fremskaffelse av dokumentasjon med JIRA og Confluence. Vi har levert JIRA- og Confluence-integrasjon for eksterne produkter i tillegg til plugins for å gi den funksjonalitet som kreves i prosjekter.

EPiServer

Computas er solution partner med EPiServer som er blant de ledende produktene i markedet for CMS EPiServer ble startet i 1994 og er et svensk programvareselskap som utvikler og distribuerer programvaren EPiServer. Selskapet er representert med kontorer i Australia, Danmark, Finland, Nederland, Norge, Storbritannia, Sør Afrika, Spania og USA. Computas har levert løsninger basert på EPiServer i snart 10 år og besitter unik kompetanse og erfaring på implementering av kundetilpassede løsninger hvor EPiServers åpne og fleksible Microsoft arkitektur brukes som plattform.

Microsoft

Computas er Gold partner og Managed Partner av Microsoft. Dette betyr at vi er anerkjent som en solid leverandør av løsninger basert på Microsofts teknologi. Dette er særlig innenfor områdene Sharepoint, BPM, systemutvikling og sikkerhet.

Microsoft er verdens ledende leverandør av programvare, tjenester og internetteknologi. Deres misjon er å levere produkter og tjenester som gir mennesker og virksomheter muligheten til å utnytte sitt potensiale.

TopQuadrant

Computas er sertifisert integrasjonspartner med bred kunnskap om TopQuadrants løsninger.  TopQuadrants standardiserte, “out-of-the box”-løsninger gjør organisasjoner i stand til å utvikle sin informasjonsinfrastruktur til et semantisk økosystem, som skaper grunnlag for både nye forretningsmuligheter og integrasjon av “big data.”

Data kan da organiseres, deles og utveksles uavhengig av både struktur, opprinnelse og plassering/lokasjon.

TopQuadrants kunder inkluderer mange offentlige virksomheter og Fortune 1000-bedrifter innen bransjer som farmasi og helse, finans, energi og digitale medier. For mer informasjon, besøk http://www.topquadrant.com

Oracle

Computas er Gold partner av Oracle. Vi leverer tjenester innenfor Database, Sikkerhet, Tjenesteorientert arkitektur (SOA) og BPM.

Oracle er verdens ledende leverandør av åpne, komplette og integrerte forretningssystemer. Kombinasjonen Oracle og Sun betyr at kundene kan dra fordel av fullt integrerte systemer, fra applikasjoner til disk.

Oda-Nettverk

Computas er en stolt sponsor av Oda-nettverk. Vi er opptatt av å styrke kvinners stilling innenfor IKT og støtter den fantastiske jobben Oda-nettverket gjør.

Oda-Nettverk er Nordens ledende møteplass for kvinner som jobber med IT eller i IT-bransjen. Nettverket består av ildsjeler som tilrettelegger for nettverksbygging, sparring, inspirasjon og faglig påfyll med det overordnede mål å øke andelen kvinner som jobber med IT. Nettverket skal bidra til å fremme kvinner i salg, teknisk og ledende stillinger. Nettverket drives på frivillig basis og med støtte fra samarbeidspartnere.