Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Aktuelt

18. juni 2014

UTSYS kåret til verdens beste IT-løsning innen politi og justis

Politiets Utlendingsenhet (PU) og saksbehandlingssystemet UTSYS var finalist i den internasjonale prestisjekåring Global Awards for Excellence in Adaptive Case Management som gikk av stabelen i Washington DC natt il 18. juni norsk tid. PU gikk helt til topps med UTSYS, et IT-system som er utviklet av Computas. Som finalist var UTSYS allerede plukket ut som ett av de aller beste systemene i hele verden. Nå er fasiten altså her: Politiets Utlendingsenhet har verdens beste IT-system.

Les mer

28. juni 2013

Gull til begge Computas' finalister i "Global Awards for Excellence in Case Management"!

Sent torsdag 27. juni ble det klart at begge finalister i WfMCs "Global Award for Case Management" som var nominert av Computas, fikk gull i sin kategori. Det var løsningene som Computas har utviklet for henholdsvis Domstoladministrasjonen og CargoNet som sikret de gjeve utmerkelsene.

Les mer

13. juni 2013

UD lanserer ny nettportal

UD lanserer denne uken Utenriksdepartementets tilskuddsportal, som Computas har laget. Målet er mer åpenhet og innsyn i departementets bevilgninger, og å forhindre korrupsjon.

Les mer

29. mai 2013

Computas blant drømmearbeidsgivere

Computas kom på en 21.plass i en kåring blant potensielle drømmearbeidsgivere.

Les mer

10. april 2013

Yggdrasil - Vi vant NM i prototyping

Etter tapper innsats i prototypingskonkurransen gikk laget Computas var med på nok en gang av med seieren i NM i prototyping.

Les mer